...

Visgerechten

    • Visgerechten

    • Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus

      € 17,00
    • Kabeljauwhaasje in een preiroomsaus

      € 17.00
    • Kreeft 'Armoricaine' met tagliattelle

      dagprijs

      getommateerde saus met groentjes

    • Kreeft 'Thermidor' met tagliattelle

      dagprijs

      met mosterdsausje en gemalen kaas

    • Kreeft in eigen nat (a la nage)

      dagprijs
    • Nieuwpoorts vispannetje hoofdgerecht

      € 20.00
    • Paling in de room

      € 46.00/kg
    • Paling in het groen

      € 46,00/kg
    • Paling provencaal

      € 46.00/kg
    • Scampi's geflambeerd met pernod en tagliattelle

      € 19.00
    • Scampi's in curryroom met appeltjes en rijst

      € 19,00
    • Scampi's op oosterse wijze met noedels

      € 20.00
    • Scampi's van de chef met pasta of rijst

      € 19.00
    • Tongrolletjes in een kreeftensaus (5 stuks)

      € 17,00
    • Tongrolletjes op Normandische wijze (5 stuks)

      € 17,00
    • Waterzooi van vis (min 4 personen)

      € 22,00
    • Zalmfilet in een blanke botersaus

      € 15,00
    • Zeeduivel in een preiroomsaus

      € 20,00
    • Zeeduivel in een sausje van groene peper

      € 20,00
    • Zeeduivel provencaal

      € 20,00
x