-
-
Visgerechten
-
Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus
€ 17,00 -
Kabeljauwhaasje in een preiroomsaus
€ 17.00 -
Kreeft 'Armoricaine' met tagliattelle
dagprijsgetommateerde saus met groentjes
-
Kreeft 'Thermidor' met tagliattelle
dagprijsmet mosterdsausje en gemalen kaas
-
Kreeft in eigen nat (a la nage)
dagprijs -
Nieuwpoorts vispannetje hoofdgerecht
€ 20.00 -
Paling in de room
€ 46.00/kg -
Paling in het groen
€ 46,00/kg -
Paling provencaal
€ 46.00/kg -
Scampi's geflambeerd met pernod en tagliattelle
€ 19.00 -
Scampi's in curryroom met appeltjes en rijst
€ 19,00 -
Scampi's op oosterse wijze met noedels
€ 20.00 -
Scampi's van de chef met pasta of rijst
€ 19.00 -
Tongrolletjes in een kreeftensaus (5 stuks)
€ 17,00 -
Tongrolletjes op Normandische wijze (5 stuks)
€ 17,00 -
Waterzooi van vis (min 4 personen)
€ 22,00 -
Zalmfilet in een blanke botersaus
€ 15,00 -
Zeeduivel in een preiroomsaus
€ 20,00 -
Zeeduivel in een sausje van groene peper
€ 20,00 -
Zeeduivel provencaal
€ 20,00
-
x