...

Voorgerechten

    • Koude voorgerechten

    • Bordje foie gras

      €15,00

      met toast

    • Carpaccio van verse tonijn

      €13,00

      (truffelolie)

    • Carpaccio van verse zalm

      €12,00
    • Gepocheerde roze zalm

      €13,00

      met garnituur

    • Gerookte Noorse zalm

      €13,00

      met garnituur

    • Halve kreeft in mooi zicht

      dagprijs
    • Noordzeebordje

      €13,50
    • Oesters in mooi zicht op ijs

      dagprijs

      met garnituur

    • Parmahesp met meloen

      €12,00
    • Rundscarpaccio

      €12,00

      notenolie

    • Tomaat garnaal

      €13,00

      met garnituur

    • Warme voorgerechten

    • Asperges op Vlaamse wijze

      €13,00

      (seizoen)

    • Garnaalkroketten

      €3,40
    • Gebakken coquilles met ricard en champignons

      €16.00
    • Gegratineerde oesters in een champagnesaus ( 6 stuks )

      €13.80
    • Halve kreeft

      dagprijs

      Thermidor - per twee personen

    • Halve kreeft

      dagprijs

      A la nage - per twee personen

    • Halve kreeft

      dagprijs

      Armoricaine - per twee personen

    • Kaaskroketten

      €1,80
    • Nieuwpoorts vispannetje

      €13,00
    • Scampi

      €12,00

      van de chef - 8 stuks

    • Scampi

      €12,00

      in curryroom met appel - 8 stuks

    • Scampi

      €12,00

      geflambeerd met Pernod - 8 stuks

    • Sint-Jacobsschelp

      € 13.00
    • Tongrolletjes

      € 10.50

      op Normandische wijze - 3 stuks

    • Tongrolletjes

      €10,50

      in een kreeftensaus - 3 stuks

    • Tongrolletjes

      €10,50

      in een saffraansaus - 3 stuks

    • Zalmfilet

      €12,00

      in een blanke botersaus

x