...

Traiteur

Aperitiefhapjes

    • Aperitiefhapjes

    • Aperitiefbootje ( vanaf 4 pers. )

      €12.00/pp

      per persoon : 3 oesters op ijs , 2 scampi ,2 gamba , garnalen , wulken , kreukels

    • Aperitiefglaasje

      €2.20

      Vanaf 20 stuks

    • Gegratineerde oesters in een champagnesaus ( per 6 stuks )

      €18.60
      €18.60
    • Gekruide kippenboutjes met sweet-chilisaus

      €0,90
    • Mini Sint-Jacobsschelpje

      €1,90
    • Mini-bruschetta

      €1,10
    • Oesters op ijs in mooi zicht ( vanaf 12 stuks )

      €22.80
    • Wijngaardslakken in kruidenboter ( 6 stuks )

      €4.80
    • Zuiderse quiche

      €4.00
x

Soepen

    • Soepen

    • Bisque van garnaal

      €10,00
    • Bisque van kreeft

      €15,00
    • Champignonroomsoep

      €7,00
    • Oostendse vissoep

      €7,00
    • Portie rouille

      €2,50
    • Bouillabaisse

    • Noordzeebouillabaisse ”MARSEILLAISE”

      Bouillabaissesoep gevuld met assortiment vis en schaaldieren, gemalen kaas, rouille en frans brood.  (minimum 4 personen)

      26.50 euro/pers

x

Voorgerechten

    • Koude voorgerechten

    • Bordje foie gras

      €15,00

      met toast

    • Carpaccio van verse tonijn

      €14,00

      (truffelolie)

    • Carpaccio van verse zalm

      €14,00
    • Gepocheerde roze zalm

      €15,50

      met garnituur

    • Gerookte Noorse zalm

      €15,50

      met garnituur

    • Halve kreeft in mooi zicht

      dagprijs
    • Noordzeebordje

      €16.00
    • Oesters in mooi zicht op ijs

      €1.90 per stuk

      met garnituur

    • Parmahesp met meloen

      €14,00
    • Rundscarpaccio

      €14.00

      notenolie

    • Tomaat garnaal

      €14,00

      met garnituur

    • Warme voorgerechten

    • Asperges op Vlaamse wijze

      €15,00

      (seizoen)

    • Garnaalkroketten

      €3,80
    • Gegratineerde oesters in een champagnesaus ( 6 stuks )

      €16.80
    • Halve kreeft

      dagprijs

      Thermidor – per twee personen

    • Halve kreeft

      dagprijs

      A la nage – per twee personen

    • Halve kreeft

      dagprijs

      Armoricaine – per twee personen

    • Kaaskroketten

      €2.20
    • Nieuwpoorts vispannetje

      €15.00
    • Scampi

      €14,00
      €14,00

      van de chef 

    • Scampi

      €14,00
      €14,00

      in curryroom met appel

    • Scampi

      €14,00

      geflambeerd met Pernod

    • Sint-Jacobsschelp

      € 14.00
    • Tongrolletjes

      € 12.00

      op Normandische wijze – 3 stuks

    • Tongrolletjes

      €12.00

      in een kreeftensaus – 3 stuks

    • Tongrolletjes

      € 12.00

      in een saffraansaus – 3 stuks

x

Verrassingsbroden

    • Verrassingsbroden en mini-sandwiches

      Opgelet : broden en mini-sandwiches op zaterdag enkel vanaf 16.30 uur!

    • Extra mini-sandwich

      €1,50
    • Kinderverrassingsbrood

      €82,00

      Brood in de vorm van een schildpad gevuld met 50 mini-sandwiches

    • Mandje gevuld met 30 mini-sandwiches

      €45,00
    • Verrassingsbrood

      €80.00

      Brood gevuld met 50 mini-sandwiches

x

Aardappelbereidingen

    • Aardappelbereidingen

    • Aardappelgratin

      €4,00
    • Aardappelkroketjes

      €0,30
    • Aardappelpuree

      €2,00
    • Koude aardappelen

      €1.00
x

Oester- en zeevruchtenschotel

    • Oester- en zeevruchtenschotel

    • Oesters in mooi zicht

      dagprijs

      Oesters worden geopend meegeleverd op ijs in mooi zicht

    • Zeevruchtenschotel royal

      dagprijs

      dit omvat : oesters , mooie halve kreeft 600 gram !!!, krabpoten, wulken, kreukels, scampi’s, gamba’s, grijze garnaal, pandaluzen, schaal- en schelpdieren, geopend en op ijs in mooi zicht aangeboden.

      upgrade met 120 gr snowcrab ( plus 7 euro ) !!!!!!!!!

    • Zeevruchtenschotel royal met hele kreeft

      dagprijs

      dit omvat dezelfde inhoud dan de zeevruchtenschotel, maar met een hele kreeft van 600 gram !!!!!

      upgrade met 120 gram snowcrab ( plus 7 euro ) !!!!!!!!!

x

Fondue, gourmet en BBQ

    • Fondue gourmet en BBQ

    • Groentjes voor fondue , gourmet of bbq

      €4.00

      assortiment groentjes voor bij de fondue……….

    • Vis barbeque

      €23.00

      (bestaat uit een visbrochette, scampibrochette, tonijnsteak,
      pappillotte van zalmfilet, sardien en assortiment sausjes ) (min 4 personen)

    • Visfondue

      €22,00

      (assortiment vis – en schaaldieren, een warme saus, visbouillon, dipsausjes en visnetjes om te vis uit te scheppen ) (min 4 personen)

    • Visgourmet

      €22,00

      assortiment gepaneerde vis – en schaaldieren, warme saus en dipsausjes ) (min 4 personen)

x

Koude schotels

    • Koude schotels

    • Gevarieerde kreeftschotel

      dagprijs
      halve kreeft van 600 gram , tomaat garnaal , ei met krab , perzik met tonijn ,
      stukje gepocheerde zalm , gerookte zalm , scampi , groentjes en sauzen
    • Gevarieerde kreeftschotel met hele kreeft

      dagprijs

      idem als hier boven, maar dan met een hele kreeft

    • Gevarieerde visschotel met scampi en gamba

      € 29,50 / pp

      gepocheerde zalm ,tomaat grijze garnaal , perzik met tonijn , ei met krab , gerookte zalm , gerookte forelfilet, scampi , gamba en groentjes en sausjes .

    • Kreeft in ‘mooi zicht’

      dagprijs

      hele kreeft op een bedje van groen in mooi zicht

    • Zalmschotel

      € 24.00 / pp

      gepocheerde zalm , tomaat garnaal , ei met krab , perzik met tonijn , groentjes en sauzen

    • Zalmschotel met gerookte zalm

      € 27.00 / pp

      gepocheerde zalm , tomaat garnaal , ei met krab , perzik met tonijn , gerookte zalm , groentjes en sauzen

    • Buffetten

    • Buffet van de chef (vanaf 6 personen)

      € 36,00/pp

      Dit buffet omvat gepocheerde zalm , tomaat garnaal , ei met krab , perzik met tonijn , scampi , gerookte zalm , gerookte forelfilet , diepzeegarnaal , parmahesp met meloen , kippeboutje , schelletje fijnkost , groentjes , aardappelen en sausjes .

    • Koud buffet AQUALIS (vanaf 6 personen)

      dagprijs

      Dit buffet omvat een stukje gepocheerde zalm, tomaat garnaal , halve kreeft , ei met krab , perzik met tonijn , gerookte zalm , carpaccio van tonijn , assortimentje
      fijne vleeswaren, groentjes , aardappelen en sausjes .

x

Vleesgerechten

    • Vleesgerechten

    • Koude vleesschotel

      €18,00

      bord of schotel met allerhande vleeswaren mooi afgewerkt

    • Varkenshaasje met Brussels lof in een champignonsaus met kroketjes

      €17,00
    • Varkenshaasje met Brussels lof in een groene pepersaus met kroketjes

      €17,00
x

Visgerechten

    • Visgerechten

    • Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus

      € 17,00
    • Kabeljauwhaasje in een preiroomsaus

      € 17.00
    • Kreeft ‘Armoricaine’ met tagliattelle

      dagprijs

      getommateerde saus met groentjes

    • Kreeft ‘Thermidor’ met tagliattelle

      dagprijs

      met mosterdsausje en gemalen kaas

    • Kreeft in eigen nat (a la nage)

      dagprijs
    • Nieuwpoorts vispannetje hoofdgerecht

      € 20.00
    • Paling in de room

      € 46.00/kg
    • Paling in het groen

      € 46,00/kg
    • Paling provencaal

      € 46.00/kg
    • Scampi’s geflambeerd met pernod en tagliattelle

      € 19.00
    • Scampi’s in curryroom met appeltjes en rijst

      € 19,00
    • Scampi’s op oosterse wijze met noedels

      € 20.00
    • Scampi’s van de chef met pasta of rijst

      € 19.00
    • Tongrolletjes in een kreeftensaus (5 stuks)

      € 17,00
    • Tongrolletjes op Normandische wijze (5 stuks)

      € 17,00
    • Waterzooi van vis (min 4 personen)

      € 22,00
    • Zalmfilet in een blanke botersaus

      € 15,00
    • Zeeduivel in een preiroomsaus

      € 20,00
    • Zeeduivel in een sausje van groene peper

      € 20,00
    • Zeeduivel provencaal

      € 20,00
x