-
-
Koude voorgerechten
-
Bordje foie gras
€15,00met toast
-
Carpaccio van verse tonijn
€14,00(truffelolie)
-
Carpaccio van verse zalm
€14,00 -
Gepocheerde roze zalm
€15,00met garnituur
-
Gerookte Noorse zalm
€13,00met garnituur
-
Halve kreeft in mooi zicht
dagprijs -
Noordzeebordje
€14.00€14.00 -
Oesters in mooi zicht op ijs
€1.90 per stuk€1.90 per stukmet garnituur
-
Parmahesp met meloen
€14,00 -
Rundscarpaccio
€14.00notenolie
-
Tomaat garnaal
€13,00met garnituur
-
-
-
Warme voorgerechten
-
Asperges op Vlaamse wijze
€13,00(seizoen)
-
Garnaalkroketten
€3,40 -
Gegratineerde oesters in een champagnesaus ( 6 stuks )
€15.00 -
Halve kreeft
dagprijsThermidor - per twee personen
-
Halve kreeft
dagprijsA la nage - per twee personen
-
Halve kreeft
dagprijsArmoricaine - per twee personen
-
Kaaskroketten
€1,80 -
Nieuwpoorts vispannetje
€15.00 -
Scampi
€12,00van de chef
-
Scampi
€12,00in curryroom met appel
-
Scampi
€12,00geflambeerd met Pernod
-
Sint-Jacobsschelp
€ 14.00 -
Tongrolletjes
€ 12.00€ 12.00op Normandische wijze - 3 stuks
-
Tongrolletjes
€12.00in een kreeftensaus - 3 stuks
-
Tongrolletjes
€ 12.00in een saffraansaus - 3 stuks
-
Voorgerechten
x