-
-
Koude voorgerechten
-
Bordje foie gras
€15,00met toast
-
Carpaccio van verse tonijn
€13,00(truffelolie)
-
Carpaccio van verse zalm
€12,00 -
Gepocheerde roze zalm
€13,00met garnituur
-
Gerookte Noorse zalm
€13,00met garnituur
-
Halve kreeft in mooi zicht
dagprijs -
Noordzeebordje
€14.00€14.00 -
Oesters in mooi zicht op ijs
dagprijsmet garnituur
-
Parmahesp met meloen
€12,00 -
Rundscarpaccio
€12,00notenolie
-
Tomaat garnaal
€13,00met garnituur
-
-
-
Warme voorgerechten
-
Asperges op Vlaamse wijze
€13,00(seizoen)
-
Garnaalkroketten
€3,40 -
Gebakken coquilles met ricard en champignons
€16.00 -
Gegratineerde oesters in een champagnesaus ( 6 stuks )
€13.80 -
Halve kreeft
dagprijsThermidor - per twee personen
-
Halve kreeft
dagprijsA la nage - per twee personen
-
Halve kreeft
dagprijsArmoricaine - per twee personen
-
Kaaskroketten
€1,80 -
Nieuwpoorts vispannetje
€13,00 -
Scampi
€12,00van de chef
-
Scampi
€12,00in curryroom met appel
-
Scampi
€12,00geflambeerd met Pernod
-
Sint-Jacobsschelp
€ 13.00 -
Tongrolletjes
€ 10.50op Normandische wijze - 3 stuks
-
Tongrolletjes
€10,50in een kreeftensaus - 3 stuks
-
Tongrolletjes
€10,50in een saffraansaus - 3 stuks
-
Zalmfilet
€12,00in een blanke botersaus
-
Voorgerechten
x