parallax background

Over ons

Marc & Hyacinta


Welkom bij Aqualis


Sinds 1 oktober 1992.

Kwaliteit en versheid staan bij ons centraal

Een begrip in de regio

Aqualis opende zijn deuren op 1 oktober 1992.
Sindsdien hebben zaakvoerders Marc en zijn vrouw Hyacintha Aqualis gebracht waar ze nu staat. Dit wil zeggen een vishandel die voldoet aan de normen van een moderne zaak, waar kwaliteit versheid en afwerking centraal staan.

Onze winkel is tevens voorzien van airco en een eigen leefbak voor kreeft en oesters. 

Mede door onze doorgedreven ambitie kunnen we stellen dat we in de regio een begrip geworden zijn, waar flexibiliteit, netheid en vriendelijkheid geen loze woorden zijn. 

We hopen u weldra te mogen begroeten.

Marc en Hyacintha, Een hecht team met passie voor vis

 

De visser is de eerste schakel in de keten, zodra het visserijproduct aan boord is begint het verwerkingsproces. Hierbij kunnen we stellen dat hoe sneller de vangst wordt verwerkt, des te langer zal het visserijproduct houdbaar blijven.

De visser levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en de veiligheid van de aangevoerde visserijproducten. Om beter te begrijpen hoe je dit kunt doen is het van belang om iets te weten overvoedselkwaliteit en -veiligheid.

Al sinds de oudheid worden vis, schaal- en schelpdieren door mensen gegeten. Vis en andere visserijproducten zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens gezond. Vis bestaat uit vocht, vet, eiwitten en mineralen. Eiwitten zijn het belangrijkste bestanddeel van vis en voor de mens een belangrijk voedingsmiddel.

 

 

Enkel dagverse producten zijn bij ons aan de orde!

Ook voor feesten, buffetten, dagschotels kun je bij Aqualis te Denderleeuw terecht.

Go to FAQ